Testimoniale

Ce spun clienții despre colaborarea cu noi

ING Asigurari si Pensii a colaborat cu EXELO, pentru crearea, adaptarea si livrarea unui program de dezvoltare pentru Echipa Project Management Office. Nevoia specifica se referea la abilitati de comunicare si managementul colaboratorilor pentru toti managerii de proiect. Implicarea EXELO a cuprins atat procesul de evaluare, cat si cel de livrare a solutiei. Dupa livrare, nivelul de satisfactie al participantilor a fost ridicat, trainerul EXELO participand inclusiv la activitati ulterioare de suport pentru proiectarea noilor abilitati in activitatea curenta. EXELO s-a dovedit un partener solid, oferind seriozitate, profesionalism si determinare pentru solutii optimizate de dezvoltare la nivel individual si organizational.

Dragoș Ciulinaru

Training Specialist, ING Asigurări și Pensii

Ca Manager al Departamentelor: Portofoliu de Proiecte, Management de Proiect si Analiza de Business si initiator al programului de instruire la nivel de organizatie, imi exprim multumirea privind programul de training derulat, program acoperind temele Management de Proiect si Analiza de Business.

Trainerii EXELO au evaluat corect si au constientizat nevoile noastre mai bine decat alti furnizori cu care am lucrat. Am apreciat efortul depus pentru studierea exemplelor, metodologiei si particularitatilor noastre, astfel incat explicatiile prezentate pe durata sesiunilor sa aiba aplicabilitate imediata.

Asteptam cu maxim interes alte instruiri!

Oana Diaconu

Manager Divizia Change Management, Alpha Bank

Parteneriatul dintre Grupul CEZ in Romania si EXELO a inceput in 2009. In cadrul acestuia am derulat un numar important de initiative de training, pentru diverse segment de business si pentru angajati de la nivel de top management la nivel de executie.

Solutiile EXELO au fost customizate, bine pregatite si livrate profesionist, reusind sa contribuie permament la cresterea standardului inalt calitativ catre care aspiram in zona de training si dezvoltare. Am gasit in EXELO un partener de cursa lunga, care ne sta alaturi cu empatie si mare pasiune ;I, foarte important, cu permanenta intelegere a business-ului nostrum si a oamenilor care stau la baza acestuia.

Recomandam cu caldura EXELO, tuturor celor interesati de valoare adaugata in zona de training si dezvoltare.

Andreea Brahastianu

Manager Training și Comunicare internă, CEZ România

Am avut placerea de a lucra cu EXELO in cadrul proiectelor de dezvoltare ale echipei pe teme ca management de proiect si colaborarea in echipa. Inca de la inceputul colaborarii, trainerii EXELO s-au manifestat ca si profesionisti, cautand sa inteleaga in detaliu nevoile de dezvoltare ale echipei si construind mai multe optiuni de programe de dezvoltare. Acest lucru ne-a permis sa alegem varianta care aducea cea mai multa valoare adaugata in contextul dat.

Ulterior, in livrare, trainerii au dovedit abilitati avansate de instruire, potentand modelele teoretice prin exemple reale si sublinierea aspectelor de interes major. Ei au adaptat strategiile de prezentare, pentru a mentine interesul participantilor, dar si pentru a se incadra in constrangerile de timp. Pana la finalul sesiunilor de instruire, trainerii au gestionat procesul de transmitere al cunostintelor, pentru a permite cresterea performantei echipei, dar si obtinerea certificarilor dorite.

Sunt foarte multumit de colaborarea cu EXELO si recomand compania ca partener in initiative de dezvoltare in domeniul Managementului de Proiect.

Iulian Niță

Manager ISS Program Management, Vodafone România

Prin prezenta, dorim să ne exprimăm aprecierea față de colaborarea companiei noastre, Intergraph Computer Services, cu compania EXELO.

Am ales să colaborăm cu compania EXELO ca furnizor de programe de training, datorită calității deosebite a serviciilor prestate. Programele care au acoperit domenii ca Analiza de Business, Analiza și Îmbunătățirea Proceselor de Business și Proceselor de Business, au fost livrate în termenii de calitate, temporali şi financiari prestabiliţi şi au fost asigurate cu etică de deservire promptă, profesională şi impecabilă.

Dezvoltarea relaţiilor de afaceri s-a translatat în stabilirea unui parteneriat durabil, alimentat de integritatea şi competenţa consultanților și trainerilor.

În concluzie, recomandăm compania EXELO ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa și apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.

Ioan Ismail

Director Administrativ, Intergraph

Colaborarea companiei noastre cu EXELO este una de succes. Încă de la început, echipa EXELO a fost alături de noi în procesul de conturare a unui program de training care să corespundă nevoilor de instruire identificate. Iar rezultatele deosebite obținute de angajații noștri în urma participării la cursurile din domeniul analizei de business, al analizei proceselor de business și managementului de proiect ne-au convins că avem un partener valoros în ceea ce privește dezvoltarea oamenilor din cadrul organizației.

Atenția acordată fiecărui cursant în parte și structurarea foarte bună a orelor de curs, în cadrul cărora au fost îmbinate cu succes aspectele teoretice cu cele practice au avut un impact deosebit în performanța angajaților.

De asemenea, vasta experiență a trainerilor, precum și interactivitatea cu participanții au facilitat înțelegerea cu ușurință a temelor abordate și identificarea de soluții pentru problemele analizate.

Recomandăm cu toată încrederea firma EXELO ca un partener profesionist în programele de dezvoltare a angajaților.

Roxana Voicu

Bid & Alliance Director, ROMSYS

Colaborarea cu compania EXELO a fost o experienta deosebita. Profesionalismul, calitatea serviciilor si promptitudinea furnizorului constituie un atuu important in piata.

Recomand EXELO ca un partener profesionist, orientat pre satisfactia clientului la standardele de calitate impuse.

Alina Mureșan

Director Sisteme de Productivitate, LEONI

Compania Leoni cu fabrici in Arad, Bistrita si Pitesti a inceput colaborarea cu EXELO in 2010.

Programele de training prezentare au fost inspirationale, pline de energie, cuprinzand si cunostinte din aria automotive. Abordarea aleasa alterneaza intre cunostinte teoretice, studii de caz, invatare din experienta si orientare spre practica. Structura echilibrata a topicurilor, contribuie la construirea de discutii si schimburi de experiente interesante si orientate spre rezultat.

In concluzie, suntem incantati de colaborarea cu EXELO.

Mihaela Rotar

Manager Training, Recrutare si Administrare Personal, LEONI