EXELO, în parteneriat cu EnergoBit și PMI, vă invită la evenimentul 

PMO – The business value and benefits

Când?          Noiembrie  12, orele 16 – 19

Unde?          EnergoBit, Strada Tăietura Turcului 47/11, Parc Tetarom, Cluj-Napoca

Agenda evenimentului:

16:00 – 16:15 Înregistrarea participanților/Networking

16:15 – 16:30 Prezentare PMI

16:30 – 16:45 Prezentarea companiei gazdă: EnergoBit

16:45 – 17:30 Prezentare: PMO – The business value and benefits

17:30 – 17:40 Pauză

17:40 – 18:00 Studiu de caz – un PMO de succes al unei companii din Cluj – Ovidiu Orțan, Director Projects, Systems and Solutions, Emerson

18:00 – 18:30 Discuție moderată – Provocări și idei privind implementarea PMO

18:30 – …         Networking

Vom discuta, într-o întâlnire informală, provocările referitoare la gestionarea PMO din diferite organizații:

  • Cum să furnizați valoare organizației prin intermediul PMO
  • Avantajele pe care PMO le poate avea pentru o organizație
  • Etapele necesare pentru stabilirea și implementarea unui PMO
  • Evoluțiile privind modul in care PMO produce valoarea și bazele acestor evolutii
  • Tehnicile de revitalizare și îmbunătățire a performanței unui PMO
  • Opiniile diferite privind rolul PMO și modul de definire a rolului bazat pe mediul organizațional
  • Modele și modalități prin care PMO poate să definească succesul și să producă valoare tuturor părților interesate
  • Metodologia Value Ring : http://www.pmovaluering.com/en/

Organizațiile își folosesc strategiile corporative pentru a optimiza utilizarea resurselor companiilor – aceste resurse vor fi angajate, alocate sau chiar eliberate pentru a satisface nevoile de afaceri. Prin alinierea dintre strategiile corporatiste și managementul de proiecte, programe și portofolii, companiile caută rezultate pe care în mod normal nu ar fi capabile să le atingă prin activități în desfășurare.

PMO facilitează această aliniere, iar evenimentul se adresează senior managerilor, pe care acest instrument îi poate ajuta să își traducă planurile strategice în acțiune, făcând din PMO un birou de management strategic (OSM).

Vă rugăm să confirmați prezența până în data de 5 noiembrie a.c., numărul locurilor este limitat.

_________________________________________________________________

Moderator: Iustin Ivlev 

Iustin Ivlev este specialist, auditor şi consultant în domeniul sistemelor de management: calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională, (cursuri de specializare certificate CNFPA), având o experiență vastă. Spiritul său de echipă dezvoltat completează capacitatea de adaptare la medii multiculturale, obţinută prin experienţa de muncă în străinătate, alături de o bună capacitate de comunicare, obţinută ca urmare a experienţei dobândite prin participarea la proiecte finanțate din fonduri Europene.

Ca trainer în cadrul EXELO, încă din 2009, Iustin a dezvoltat și susținut cursuri precum Business Operation, Business Process Management, Project Management, Business Case, Sales (Global Knowledge, Solution Selling), Six Sigma (basics), Contractare, Negociere și Comunicare.

Iustin este licenţiat în ecologie și protecția mediului și a finalizat programul de master în Securitatea Tehnologiei Informatiei. În cadrul Open University UK a obținut certificare de Project Management (PMI) și Business Operations, iar în cadrul Sales Performance International a fost calificat drept Solution Selling trainer.

_________________________________________________________________

Invitat Special: Ovidiu Orțan, Director Projects, Systems and Solutions, Emerson

Absolvent de Automatica al Universitatii Tehnice din Cluj Napoca, si-a inceput cariera la Emerson Cluj in 2007. A facut parte din si a coordonat echipe de proiecte de automatizari pentru clienti importanti din Austria, Germania si Norvegia si ulterior, ca Engineering Manager, a contribuit decisiv la formarea si dezvoltarea centrului European de executie de proiecte al Emerson Systems and Solutions din Cluj. Acest grup de peste 200 de ingineri dezvolta azi solutii si proiecte de sisteme distribuite de control (DCS), level 3 Manufacturing Execution Systems (MES) sau Operator Training Systems (OTS) pentru industria pharma, petrol si gaze, rafinare, industria chimica sau energie.

In 2015 Ovidiu s-a relocat pentru 3 ani in Marea Britanie ca Engineering Manager pentru grupul de ingineri si consultanti ai Emerson Process Systems and Solutions Marea Britanie iar in prezent este Director Systems and Solutions Cluj fiind responsabil operational de Project Engineering, Project Management & Control si Project Procurement.

Este pasionat de munte, snowboarding si, atat cat timpul permite, de mountain biking.

_________________________________________________________________