13 mai 2020, 18:00 – 19:00
SelfAware #3
Facilitator: Marian Stas.
Invitații ediției #3 SelfAware
Ioana Olivia Enăchescu, avocat, auditor și consultant protecția datelor
Ioana și-a început cariera de avocat în anul 2004 de când este și membră a Baroului Prahova. După finalizarea perioadei de stagiu și-a desăvârșit studiile printr-un Masterat în Dreptul Afacerilor, iar ulterior și-a perfecționat studiile prin participarea la diferite cursuri și seminarii. Expertiza sa cuprinde consultanță juridică acordată companiilor, în domeniile dreptului muncii, protecției datelor, dreptului civil și al dreptului societar – negocieri de contracte, proiecte de fuziune, majorări de capital și soluții tehnice pentru alinierea la prevederile noului Regulament (UE) 2016/679. Ioana este membră a Asociației Internaționale a Profesioniștilor în Protecția Datelor (IAPP).
Din experiența dobândită în consultanța juridică acordată companiilor a remarcat că este foarte importantă prevenția, pentru că multe litigii pot fi preîntâmpineate dacă documentele sunt întocmite corespunzător.
Agenda sa actuală este legată și de subiectul telemuncii, subiect tratat și în articolul Telemunca. Implicații procedurale asupra contractului individual de muncă.
Paul Andreianu, Executive Manager, consultant, farmacist
Paul este farmacist, și activează în această industrie de peste 20 de ani, începând în Romania la cel mai mare producător de medicamente (încaă din timpul facultății) si aflandu-se în momentul de față într-o pozitie de executive management la nivel global pentru o corporație de dimensiuni medii. Aproape fiecare capitol al existentei sale profesionale a fost un proiect. In paralel (atât cât îi permite puținul timp liber) este implicat în câteva initiative din zona ONG, unele cu profil medical / farmaceutic (St John Ambulance, Pharmaceutical Quality Group), altele cu profil non-medical (Rotary).
Iulian-Silviu Nita, VP, Head of PMO, Optaros
Iulian are o experienta de peste 15 de ani în domeniul comunicațiilor și informaticii, cu implicare în management de proiect și program. Este certificat PMP și PMO și consideră ca învățarea permanentă este o condiție necesară pentru menținerea statutului de profesionist. În ultimii 3 ani a fost implicat în proiecte hibride, cu abordări combinate Waterfall și Agile. Deviza sa: ”Excelența și încrederea sunt cele mai importante ingrediente”.
Despre Ediție
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
CONCEPT
De ce?
Momentele pe care le trăim azi ne împing către o reflectare individuală, dar si către una colectivă. Cine suntem? Ce putem face? Cum vom continua? Unde? Când vom reporni la drum?
Webinariile #selfaware ne pot ajuta să fim împreună în mod conștient, să acționăm împreună, să gândim împreună, să ne implicăm și să mișcăm lucrurile. ACUM este bun moment de reflecție asupra noastră ca indivizi sau comunități.
”Dacă nu ne vindecăm azi ca o echipă, vom muri ca niște indivizi oarecare.”
“And either we heal, now, as a team, or we will die, as individuals.”
Pare-se că această frază este mai valabilă azi decăt oricând. (Al Pacino”Any Given Sunday”)
Simțim nevoia sa reașezăm distanțarea socială. Să o exploatăm, să o punem în valoare. Să ne reinventăm. Să fim mai aproape unii de alții, dar mult mai conștienți. Să construim într-o manieră #selfaware.
Cum?
Noi, cei de la EXELO, ne propunem să declinăm noua realitate pe care o trăim cu toții în cadrul unor webinarii #selfaware.
Obiectivul?
Apropierea digitala in ciuda distanțării sociale.
Dorim să invităm manageri de top si antreprenori care să împărtășească experiența “momentului COVID19” pentru ei, organizația lor și industria în care activează.
Dar și idei privind viitorul, repoziționările, reinventările, predicțiile.
În acest fel ne vom putea completa propria percepție asupra a ceea ce se întâmplă. Și poate, în timp, vom deveni o comunitate #selfaware.