Exelo Training

Senior Trainer

Exelo Training are o experienta de business development, training & coaching de peste 5 ani, din care peste 3 ani in Europa Centrala si de Est, coordonand in trecut business-ul Exelo din regiunea Transilvania. In ultimii ani, Exelo Training a dezvoltat in special proiecte de business cu organizatiile din domeniile financiar-bancar, petrolier & energetic, industrial & componente auto, colaborand cu peste 12 banci din Romania, in peste 60 de proiecte de training & consultanta.

A facilitat programe de dezvoltare pe teme precum: clarificare de strategie, leadership, motivatie, managementul vanzarilor, tehnici de prospectare, vanzare, negociere (in vanzari/achizitii), managementul clientilor strategici, tehnici de prezentare, customer service, coaching, comunicare, analiza problemelor si luarea deciziilor, managementul timpului, al performantei, schimbarii, etc.

A dezvoltat si/sau implementat proiecte de training si consultanta pentru: Petrom, Rompetrol, ING, BCR, BRD, Takata, Yazaki, Continental Tires, TRW, Raiffeisen, Benchmark, Piraeus, OTP, Bancpost, Unicredit, Alpha Bank, Allianz-Tiriac, Orange, GlaxoSmithKline, Roche, Schering Plough, Abbott, GoodYear, Philip Morris.

Exelo Training este absolvent al Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică și al Academiei de Studii Economice, masteratul în Management Strategic.