Despre noi

Cine suntem

EXELO Training & Development, Partenerul in Romania al Global Knowledge, este compania de training care abordeaza ciclul de dezvoltare al solutiei de business prin intermediul unei combinatii de instrumente aferente domeniilor de expertiza: Analiza de Business, Management de Proiect si Abilitati de Business.

Trainerii nostri sunt practicieni cu o experienta vastă (minim 10 ani in profesie si 5 ani in instruirea pentru adulti). Pentru detalii va invitam in sectiunea Echipa.

Motive să lucrați cu noi:


Retea globala

Apartenenta la reteaua Global Knowledge inseamna a fi parte dintr-o organizatie cu peste 40 de centre dedicate, in 14 tari europene, cu peste 500 de angajati in Europa, care instruieste peste 2000 de angajati in fiecare zi. La nivel mondial Global Knowledge are peste 300.000 de participanti anual la cursurile sale. Acest lucru ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training in asa fel incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie.  Global Knowledge este Global R.E.P (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI)®. Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA).

PMI is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Orientare catre client

Ne concentram intreaga atentie pe a livra cel mai bun suport si cele mai bune recomandari clientilor nostri, plasandu-i in centrul afacerii noastre.

 

Serviciile de instruire

Instruirea este critica pentru succesul organizatiilor. Mediul de business de azi se caracterizeaza prin evolutii rapide, competitivitate si cerere pentru forta de munca calificata. Serviciile de instruire oferite de noi sunt proiectate sa sprijine clientii nostri sa-si urmeze strategiile si sa-si atinga obiectivele.

Training corporate

Cu o durata de 3 – 10 zile, elaborate conform specificului activitatii clientului, programele corporate cuprind diagnoza initiala, construirea personalizata a programului de instruire in functie de rezultatele obtinute, trainingul propriu-zis – cu un puternic caracter interactiv, acoperind atat aspectele teoretice, cat si cele practice, prin exercitii, studii de caz, role-play, evaluarea programului  si follow-up.

Investiții

Suntem continuu concentrați pe investirea în noi cursuri, noi instrumente de dezvoltare și recrutarea celor mai buni traineri, coachi și consultanți.

Află mai mult

Pentru detalii suplimentare te invităm să ne contactezi. Vom căuta să îți răspundem în cel mai scurt timp.

Contact