Cum lucrăm

Folosim o metodologie proprie pentru a asigura succesul trainingului.

Deși fiecare dintre soluțiile noastre de training este unică, utilizăm aceeași metodologie testată pentru a asigura succesul.

Cele cinci etape EXELO™ (Evaluare, Explorare, Executare, Legitimare, Optimizare) ne ajută să înțelegem nevoile unice de învățare ale organizației dumneavostră. Totodata aceste 5 etape ne ajută să proiectam și să punem în aplicare soluții adaptate și măsurabile și să oferim îmbunătățiri continue programului.

Evaluare situație
Pentru a întelege initiativa dumneavoastră, a învăța elementele relevante din cultura companiei, din obiectivele afacerii, și din nevoile cursanților, analizăm organizația dumneavoastră folosind procese analitice. Vom lucra împreună cu scopul de a găsi soluția necesară și pentru a pune de acord procesele de lucru.

eXplorare – Abordare
Analiza permite experților noștri să initieze și să creeze o soluție adaptată, inclusiv dezvoltarea de conținut personalizat, bazat pe principii solide de instruire. Managerii noștri de program inițiază și gestionează de asemenea programa cursului de formare.

Executare
Noi implementăm alături de clientul nostru soluția, folosind o combinație optimă de metodologii pentru cursanți, context și timp, combinație administrată de către un manager de program cu experiență. Acesta rămâne în contact permnanent cu clientul, pentru a se asigura că programul se execută fără probleme, și răspunde întrebărilor care apar.

Legitimare
Împreună validăm soluția prin măsurarea și evaluarea rezultatelor de-a lungul timpului pentru a asigura succesul. Pentru proiectele în curs Managerul de program va oferi monitorizare și raportare, răspunsuri și rezultate ale evaluărilor. Comunicarea cu EXELO va fi constantă conform planului de comunicare convenit.

Optimizare
Furnizam continuu recomandări și adaptări, astfel că organizația client are acces în permanență la instrumentele potrivite pentru învățarea continuă. Prin întâlniri regulate, managerul de program se asigură că răspunde nevoilor suplimentare pe care organizația dumneavoastră le poate avea.

Experți în formare

Lucrăm cu profesioniști pentru a ne asigura că programele de formare corespund obiectivelor dumneavoastră și se desfășoară în cele mai bune condiții.

Consultanții

Consultanții noștri dezvoltă împreună cu dvs conținutul programului de formare. Această procedură ne permite să găsim rapid soluții avizate care îndeplinesc constrângerile de timp și folosesc cu maximă eficiență resursele organizației.

Trainerii

Pentru a ne asigura că avem cei mai buni traineri, în compania noastră aplicăm metodele de lucru prezentate, dezvoltând analize și procese de formare similare celor pe care le oferim clienților.

Managerii de program

Aceștia au o vastă experiență în administrarea de programe de instruire și îndeplinesc un dublu rol: participă alături de dvs. în timpul demarării și derulării programului, iar pe de altă parte se asigură că toate resursele necesare din partea EXELO sunt disponibile.

Află mai mult

Pentru detalii suplimentare te invităm să ne contactezi. Vom căuta să îți răspundem în cel mai scurt timp.

Contact