Tu cum definesti excelenta?

blog

Deoarece rolul BA poate fi efectuat de catre functii diferite, uneori pot aparea confuzii cu privire la diferitele roluri intr-un proiect, mai ales rolurile PM, BA si SA. Mai simplu, diferenta dintre aceste roluri este obiectivul lor.


De retinut este ca acestea sunt numai roluri. Rolul sau rolurile pe care este de asteptat sa le jucati depind de organizatia si proiectul dumneavoastra. Unele organizatii au cate o persoana pentru fiecare din aceste roluri. In alte organizatii, rolurile depind de dimensiunea proiectului: un proiect mai mic ar putea necesita doar o singura persoana pentru a efectua activitati de management de proiect si analiza de business, in timp ce proiectele mari ar putea avea nevoie de un PM, un BA si un SA. Cand trebuie sa jucati mai mult de un rol, fiti constient de rolul pe care il jucati la un moment dat, astfel ca abordarea dumneavoastra sa fie concentrata pe obiectivul rolului din acel moment.
Intotdeauna trebuie sa fiti constient de rolul pe care il jucati. Abordarea dumneavoastra, sarcinile si activitatile trebuie sa se schimbe in functie de obiectiv.

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *