Certificări

PMI_logo

EXELO a fost evaluata si aprobata ca furnizor de formare in domeniul managementului de proiect de catre Project Management Institute (PMI)®.

În această calitate EXELO oferă instruire în domeniul managementului de proiect și emite PDU-uri (unități de dezvoltare profesională) necesare pentru îndeplinirea criteriilor de instruire continuă de către cei care dețin credențiale emise de PMI®. Pentru obținerea acestui statut un furnizor de instruire trebuie să îndeplinească sau să depășească standarde riguroase de calitate și eficacitate așa cum sunt definite de PMI®.

The PMI Registered Education Provider logo and PMI are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

iibaeep

IIBA vine în ajutorul membrilor săi care au nevoie de instruire prin identificarea furnizorilor de training care oferă cursuri de analiză de business aliniate cu BABoK (A Guide to the Business Analysis Body of Knowledge)® . Furnizorii acreditați să ofere cursuri îndeplinesc criterii specifice pentru a deveni membri în Programul IIBA Endorsed Education Provider (EEP).

 

EXELO este furnizor de training acreditat IASSC pentru Lean Six Sigma: Yellow, Green si Black Belt

AECAEO – Accredited Examination Organization

Peoplecert a ales EXELO ca partener pentru organizarea în România a examenelor IASSC™ pentru obtinerea certificarilor Yellow, Green și Black Belt.

Autoritatea Națională pentru Calificări asigură cadrul general pentru realizarea formării profesionale continue și dezvoltarea de calificări necesare susținerii unei resurse umane naționale competitive, capabile să funcționeze eficient în societatea actuală și într-o comunitate a cunoașterii. În conformitate cu legislația privind formarea profesională a adulților și cea privind educația națională, A.N.C. indeplineste rolul de punct național de coordonare pentru Cadrul european al calificărilor, având atribuții în elaborarea Cadrului Național al Calificărilor, a criteriilor de evaluare și certificare a furnizorilor de formare profesională continuă.

EXELO Training & Development a fost autorizată de către A.N.C. să organizeze cursurile:

Află mai mult

Pentru detalii suplimentare te invităm să ne contactezi. Vom căuta să îți răspundem în cel mai scurt timp.

Contact