Parteneri

Global Knowledge

Apartenența la rețeaua Global Knowledge înseamnă a fi parte dintr-o organizație cu peste 40 de centre dedicate, în 12 țări europene, cu peste 500 de angajați în Europa, care instruiește peste 2000 de angajați în fiecare zi.

La nivel mondial Global Knowledge are peste 300.000 de participanți anual la cursurile sale. Acest lucru ne dă posibilitatea să primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integrăm aceste feedback-uri în training în așa fel încât conținutul să reflecte exact ceea ce organizațiile și indivizii au nevoie să știe.

Global Knowledge este Global R.E.P (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI)®.

Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA).

PMI is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

The PMI Registered Education Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

SimTeam

SimTeam este o platformă de simulare de business care modelează operațiunile unei organizații bazate pe cunoaștere. Ea permite participanților să înțeleagă provocările asociate unei organizații bazate pe proiecte, cum ar fi complexitatea și interdependențele între diferite funcțiuni corporative sau deciziile manageriale. Platforma simulează o piață competitivă unde diferite echipe de management  – reprezentând diferite modele de companii – se află în competiție. Simulatorul folosește o abordare bazată pe jocul educațional .

International Institute of Business Analysis

IIBA este cea mai reprezentativă asociație profesionala în domeniul analizei de business și conectează mai mult de 28,000 de membri, în peste 110 chaptere și are peste 220 de corporații membru.

 

PEOPLECERT

Peoplecert organizează examene in peste 135 de țări și este în acest moment unul din jucătorii cheie ai industriei globale de certificare. Peoplecert organizează examene pentru o categorie largă de examene de la ECDL, AXELOS (pentru ITIL and PRINCE2) și IASSC™ (pentru Green și Bleck Belt).

 

 

IASSC

International Association for Six Sigma Certification

IASSC™ este o asociatie profesionala globala al carei obiectiv este cresterea  si imbunatatirea gradului de profesionalism al celor implicati in domeniul  Lean Six Sigma. Asociatia certifica nivelul de calificare al practicienilor Lean Six Sigma. Ea ofera evaluari care asigura masurarea cu acuratete si precizie a nivelului individual de performanta a indivizilor.

IASSC™ sprijina organizatiile de instruire si examinare prin intermediul standardului  IASSC™ Universally accepted Lean Six Sigma Body of Knowledge si prin alte instrumente dezvoltate.

 

Află mai mult

Pentru detalii suplimentare te invităm să ne contactezi. Vom căuta să îți răspundem în cel mai scurt timp.

Contact