Analiză de Business

Business Analysis reprezintă domeniul cu cea mai mare creștere în mediul de afaceri prezent, organizațiile conștientizând importanța strategică și tactică a unui astfel de specialist.

Cursuri

Prezentate în România și Republica Moldova

Business Case

Dezvoltarea unui business case eficient reprezintă un aspect esenţial în convingerea sponsorului astfel încât acesta să vă aloce timpul şi resursele necesare proiectului dumneavoastră.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Modelarea și îmbunătățirea proceselor de business utilizând ADONIS CE

În acest curs veţi învăţa să modelaţi procesele de business și a resurselor utilizate, aşa cum sunt ele în mod curent ordonate, să evaluaţi calitatea acestora şi cum să colaboraţi cu stakeholderii pentru a găsi variante de îmbunătăţire.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Scrierea eficace a cerințelor

In acest curs vei invata cum sa documentezi cerintele clar, eficient si adecvat pentru a crea o baza solida pentru succesul proiectului.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Dezvoltarea, documentarea și managementul cerințelor

Definiti cerinte corecte si asigurati caracterul de integritate al acestora de-a lungul derularii initiativei.

Află mai mult | Înscrie-te la training

PMI-PBA® Boot Camp

În prezent, mai mult ca niciodată ne îndreptăm către munca bazată pe proiecte. Funcțiile analiștilor de business și ale constructorilor de soluții sunt asociate  cu mediul proiectelor și managementul proiectelor.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Business Analysis - Managementul Cerintelor

În acest curs veţi aprofunda rolurile şi responsabilităţile unui business analyst reprezentat ca liantul de comunicare între toate departamentele unei organizaţii şi  jucătorul critic în obţinerea succesului unui proiect.

Află mai mult | Înscri-te la training

CBAP Exam Prep Bootcamp

În acest curs veți obține informaţiile esenţiale de care aveţi nevoie pentru a vă pregăti şi a promova examenul Business Analyst™ Certified Professional (CBAP)® sau de a vă certifica nivelul de competenţă prin examenul Certification of Competency in Business Analysis™ (CCBA™).

CBAP is registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Află mai mult | Înscrie-te la training

 

Facilitare eficace pentru analiști

În acest curs interactiv de două zile veți obține abilitățile necesare pentru a explica in mod eficient stakeholder-ilor și a defini nevoile acestora in funcție de cerințe. Vei deprinde tehnici testate de planificare, organizare, analiză și luarea deciziilor in cadrul întrunirilor.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Modelarea Use Case-urilor

În acest curs vei învăța cum să utilizezi și să modelezi un use case astfel încât să îndeplinești toate cerințele și să poată fi înțeles și validat de toți stakeholderii, inclusiv personalul tehnic, vei crește probabilitatea ca nevoile tuturor stakeholderilor interesați de proiect să fie indeplinite.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Află mai mult

Pentru detalii suplimentare te invităm să ne contactezi. Vom căuta să îți răspundem în cel mai scurt timp.

Contact