Excelență Operațională

Răspundeți cerințelor în continuă creștere privind eficiența și calitatea pentru actualele locații de producție din Romania.

Cursuri

Prezentate în România și Republica Moldova

Lean Six Sigma Green Belt

Programul de formare Six Sigma Green Belt echipează participanții cu abilități avansate de soluționare a problemelor, cu accent pe modelul DMAIC (Define, Measure, Analyze, Improve și Control). Certificarea Six Sigma Green Belt ajută participantul în a servi ca un membru al echipei instruit în cadrul organizației sale.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Lean Six Sigma Black Belt

O persoană certificată Black Belt manifestă leadership, înțelege dinamica echipei și desemnează roluri și responsabilități membrilor echipei sale. Are o înțelegere completă a modelului DMAIC în acord cu principiile Six Sigma, o înțelegere de bază a conceptelor lean și poate identifica rapid activități fără valoare adăugată.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Tehnici ale Calității în Industrie

Cursul include cinci importante Tehnici ale Calităţii utilizabile în industria producătoare de piese/subansambluri de autovehicule, pentru a obţine satisfacerea celor mai înalte exigenţe/cerinţe ale producătorilor de autovehicule privind calitatea, fiabilitatea şi securitatea produselor subcontractate de ei.(inclusiv conform standardelor ISO/TS 16949, AIAG, VDA)

Află mai mult | Înscrie-te la training

ISO/TS 16949

Curs practic prin intermediul căruia se dezvoltă abilitățile practice de auditare, se îmbunătățesc abilitățile de evaluare și comunicare, se rafinează abilitățile de raportare și de implementare a programelor de acțiuni corective.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Lean Six Sigma Yellow Belt

Certificarea Six Sigma Yellow Belt oferă o perspectivă de ansamblu asupra tehnicilor Six Sigma, metricilor și metodologiilor de îmbunătățire de bază. Un Yellow Belt trebuie să știe cum să integreze metodologiile Six Sigma pentru îmbunătățirea sistemelor de producției și tranzacție pentru a îndeplini așteptările clienților și obiectivele organizației.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Auditor sistem de management al energiei

La finalul acestui training o să cunoașteți standardul ISO 50001 și o să puteți realiza auditul sistemelor de management al energiei.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Failure Mode and Effect Analysis

Cursul reprezintă o introducere detaliată în universul celor mai bune practici de planificare, evaluare și analizare a fiabilității unui sistem tehnic (produs, subansamblu, piesă, etc.) în proiectare şi fabricaţie.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Află mai mult

Pentru detalii suplimentare te invităm să ne contactezi. Vom căuta să îți răspundem în cel mai scurt timp.

Contact