Management de Proiect

Şi proiectele dumneavoastră pot fi gata la timp, în parametrii agreaţi şi în bugetul stabilit!

Cursuri

Prezentate în România și Republica Moldova

Management de Proiect Aplicat

Învăţaţi tehnicile de management de proiect şi cele mai bune practici în domeniu în cadrul versiunii actualizate a cursului Management de Proiect al Global Knowledge, câştigătorul premiului Produsul Anului în 2006, premiu acordat de PMI.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Agile Project Management

In this course, you will learn to improve your professional skills-a key ingredient to Agile success.

Learn more | Register

Controlul proiectelor - de la probleme la soluții

Acest curs vă permite însuşirea tehnicilor de analiză şi control care vă ajută în identificarea cauzelor rădăcină ale problemelor, analiza potenţialelor soluţii şi selectarea acelor soluţii care pot reechilibra proiectul.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Management și leadership în proiecte

Abilităţile pe care le veţi dezvolta cu ajutorul acestui seminar vă vor da posibilitatea să determinaţi în mod clar aşteptările stakeholderilor şi să creaţi un plan de comunicare managerială pentru orice proiect.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Managementul portofoliului de proiecte

Acest curs vă ajută să vă ascuţiţi abilităţile de gestionare a tuturor proiectelor din cadrul organizaţiei sau departamentului dumneavoastră și învăţaţi cum să stabiliţi o metodologie privind evaluarea, selectarea şi prioritizarea proiectelor.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Managementul valorii dobândite

Acest curs vă învaţă elementele de bază în EVM astfel încât să sesizaţi cum se stabileşte o referinţă eficientă pentru un proiect şi cum să supravegheaţi evoluţia proiectului în contextul unor aşteptări cunoscute.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Controlul graficelor de lucru și bugete

Deprindeţi abilităţile necesare stabilirii şi gestionării eficiente a unui program de lucru şi a unui buget detaliat. Prin intermediul exerciţiilor practice, veţi învăţa cum să dezvoltaţi o structură etapizată de lucru, cum să abordaţi tehnicile de realizare a diagramelor, cum să identificaţi legăturile dintre sarcini, cum să determinaţi drumul critic şi tehnicile de estimare a utilizării, precum şi modalitatea de folosire analizei resurselor.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Management de proiect pentru manageri executivi

Învăţaţi care este ciclul de viaţă al unui proiect şi terminologia de bază aferentă. Aceste cunoştinţe vă vor ajuta în clădirea unei comunicări mult mai eficiente cu echipa de management de proiect. Descoperiţi cele mai bune practici în managementul de proiect și cum le puteți aplica în organizaţia dumneavoastră.

Află mai mult | Înscrie-te la training

PMP® Exam Prep Boot Camp

În acest curs veți obține pregătirea esențială pentru a promova examenele PMP® și CAPM®. Ne concentrăm pe conținutul de examen din Ghidul „Corpul de Cunoaștere al Managementului de Proiect – a cincea ediție” (PMBOK® Guide), dar și din alte surse.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Managementul riscului

De ce să fim reactivi, când putem fi proactivi? Daca ai obosit să pui presiune pe echipa ta pentru concentrarea pe activităţile critice şi pentru a supravieţui crizelor zilnice, atunci aplicarea eficientă a managementului de risc este soluţia.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Crearea și Managementul PMO

Acest curs vă oferă posibilitatea de a vă angaja într-o complexă cercetare a suitei office de Project Management – veţi explora rolul şi scopul acesteia, diferitele modele utilizate şi modalitatea în care o organizaţie ar trebuie să abordeze PMO.

Află mai mult | Înscrie-te la training

IT Project Management

Deprindeţi cunoştinţele de bază şi cele mai bune practici specifice metodologiei managementului de proiect aplicate particularităţilor domeniului IT şi stăpâniţi abilităţile necesare livrării unui proiect de IT în timpul, bugetul şi condiţiile stabilite.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Management de proiect pentru membrii echipei

Pe parcursul acestui training veţi descoperi concepte cheie şi cele mai bune practici specifice metodologiei managementului de proiect şi veţi asimila vocabularul specific astfel încât să înţelegeţi exact ceea ce vi se cere iar interacţiunea cu managerul de proiect să se îmbunătăţească.

Află mai mult | Înscrie-te la training

Managementul contractelor inclusiv contracte de tip FIDIC amendate conform legislatiei romanesti in vigoare
Cursul oferă un program de formare de bază, special conceput pentru inginerii consultanti, contractori,  administratorii contractelor  sau alţi profesionişti implicaţi în construcţia de lucrari  şi administrarea contractelor. Află mai mult | Înscrie-te la training

Află mai mult

Pentru detalii suplimentare te invităm să ne contactezi. Vom căuta să îți răspundem în cel mai scurt timp.

Contact