Prezentari de exceptie

Seminarul are ca obiectiv principal dezvoltarea competenţelor necesare pentru realizarea unor prezentări de excepţie care să convingă, să educe sau să informeze orice audienţă.

În mod particular, acest workshop vizează instruirea participanţilor prin deprinderea unor metode profesionale de comunicare în afaceri incluzând aici pregătirea, structurarea, livrarea, strategiile de prezentare, folosirea instrumentelor de suport multimedia şi gestionarea sesiunilor de întrebări-răspunsuri.  Partea practică a cursului constă în pregătirea şi livrarea de către fiecare participant a unei prezentări reale de afaceri. Pe parcursul trainingului, cursanţii vor fi filmaţi de 10 ori, fiecare astfel de exerciţiu fiind urmat de o analiză, astfel încât, fiecare participant să poată primi de la observatorul său un feedback individual, fapt ce le va permite evaluarea progreselor şi evidenţierea oricăror altor comportamente care defocusează participantul în cauză.

„Prezentări de excepţie” reprezintă un program cu o durată de trei zile axat în principal pe construirea şi dezvoltarea de abilităţi; pe parcursul acestuia  se vor folosi în mod intensiv mijloace multimedia de înregistrare video şi audio, urmate de şedinţe edificatoare de coaching individual. Programul este intens antrenant, personalizat şi limitat la un număr maxim de 12 participanţi pe sesiune. Datorită caracterului puternic interactiv al workshop-ului activitatea va fi dirijată şi supravegheată de doi formatori.

Acest seminar presupune:

  • exerciţii individuale filmate – latura participativă a cursului permite participanţilor să fie filmaţi într-o varietate de situaţii de comunicare. Participanţii vor învăţa practicând.
  • sesiuni individuale de coaching – un feedback privind prezentările este oferit într-o primă fază cursanţilor la clasă, acesta fiind urmat de şedinţe individuale de coaching de tip 1 la 1. Aceste şedinţe de coaching au menirea de identifica atât punctele forte cât şi slăbiciunile privind abilităţile de comunicare.

Activităţi de instruire:

  • 2 zile training.

Recomandări de participare:

  • Manageri
  • Manageri de Proiect
  • oricare alta persoana care prezintă informaţii atât la nivel formal cât şi informal.

Condiții de participare

Nici una

Descarcă prezentarea cursului în format PDF:

bs_prezentari_exceptie

Înregistrare Training
[Form id=”11″]