Dragos Apostu

Trainer

În ​ultimii 10 ani Dragoș a livrat peste 6500 ore de training pe subiecte precum: construirea echipei, public speking, leadership, negociere, comunicare, abilități de prezentare, utilizarea social media, metode și tehnici de educație nonformala, managementul proiectelor și management general pentru următorii clienți: Microsoft, Piraeus Bank, Yazaki, DAAS, Avon, Vodafone, ISTA, Cetelem, SECOM, Oracle, Ursus Breweries, Konica Minolta, Sandoz, Moldcell, Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltării si Inovării,  Agenția Nationala a Functionarilor Publici.

Dragoș a creat primul training de social media dedicat profesorilor din învațământul superior din Romania.

Background-ul profesional pe care îl valorifică în activitatea sa ca trainer acoperă o arie vastă – de la diplomație publică și organizare de evenimente, la management strategic și doctorat în științe administrative.

În prezent este trainer asociat EXELO Training & Development și Technical Instructional Designer în cadrul Microsoft Romania.

Creativitatea este principiul de bază în activitatea lui Dragoș, adăugând valoare procesului de învățare prin inovare și utilizarea noilor tehnologii.