Notificare cu privire la protectia datelor cu caracter personal

  1. Introducere
   Prezenta notificare are scopul de a descrie practicile pe care EXELO TRAINING & DEVELOPMENT le urmeaza in ceea ce priveste sistemele de management al relatiilor cu clientii (sistemele CRM), din punctul de vedere al respectarii intimitatii tuturor persoanelor ale caror date cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in sistemele CRM pentru activitati de marketing direct.
  2. Cine gestioneaza sistemele CRM ale EXELO TRAINING & DEVELOPMENT?
   „EXELO TRAINING & DEVELOPMENT” se refera la marca site-ului www.exelo.ro. Entitatea care gestioneaza sistemele CRM pentru marca EXELO TRAINING & DEVELOPMENT srl (societate comerciala cu raspundere limitata din Romania, cu sediul social la adresa: Primăverii 22, Bragadiru, Ilfov.
   Datele cu caracter personal stocate in sistemele CRM sunt disponibile doar firmei EXELO TRAINING & DEVELOPMENT (a se vedea sectiunea „Cine poate accesa informatiile dumneavoastra” de mai jos).
  3. De ce avem nevoie de informatiile dumneavoastra?
   Sistemele CRM sunt instrumentele EXELO TRAINING & DEVELOPMENT de management al relatiilor cu clientii /persoanele de contact, care sustin operatiunile de marketing ale firmelor membre EXELO TRAINING & DEVELOPMENT. Clientii si persoanele de contact inregistrate in sistemele CRM pot fi transmise catre EXELO TRAINING & DEVELOPMENT prin intermediul conducerii, al materialelor de marketing, al oportunitatilor de invatare, a chestionarelor si a invitatiilor la evenimente.
   Datele cu caracter personal inregistrate in sistemele CRM sunt folosite in scopuri de vanzari si marketing. Prelucrarea datelor dumneavoastra de contact ne permite sa comunicam cu dumneavoastra prin posta electronica, mesaje text, in format tiparit sau, ocazional, daca este necesar, si prin telefon.
   Pentru a conferi legitimitate prelucrarii datelor cu caracter personal inregistrate in sistemele sale CRM, EXELO TRAINING & DEVELOPMENT se bazeaza pe urmatoarele elemente:
   Marcile (site-urile) au obtinut acordul persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal din sistemele CRM sau
   Marcile (site-urile) au un interes legitim pentru prelucrarea datelor cu caracter personal din sistemele CRM, acest interes legitim fiind acela de a prelucra datele cu caracter personal pentru activitati de marketing direct.
  4. Ce tip de date cu caracter personal sunt prelucrate in sistemele CRM?
   Sistemele CRM prelucreaza datele cu caracter personal ale fostilor, actualilor si potentialilor clienti (inclusiv persoane fizice din cadrul unui client persoana fizica) ai EXELO TRAINING & DEVELOPMENT. De asemenea, sistemele CRM contin date ale altor persoane de contact in scopuri comerciale.

  In sistemele CRM sunt prelucrate urmatoarele categorii de date:

  • numele, functia, adresa, e-mailul, numerele de telefon, numarul de fax;
  • preferintele in materie de marketing;
  • raspunsurile la invitatii si confirmarile de participare la evenimente.
  1. Date cu caracter personal sensibile
   Datele cu caracter personal sensibile dezvaluie originea dumneavoastra rasiala si etnica, opiniile politice, convingerile religioase si filozofice, afilierea sindicala, datele genetice, datele biometrice, datele referitoare la sanatate sau datele referitoare la viata sau orientarea sexuala.
   EXELO TRAINING & DEVELOPMENT nu colecteaza de la dumneavoastra in mod intentionat date cu caracter personal sensibile pentru a le stoca in sistemele sale CRM. Intentia sistemelor CRM nu este de a prelucra acest tip de date decat daca ne furnizati in mod explicit date cu caracter personal sensibile (de exemplu, cerinte specifice referitoare la alimente, in situatiile in care participati la unul dintre evenimentele noastre).
  2. Cine poate accesa informatiile dumneavoastra?
   Accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal este limitat in functie de necesitati. Personalul din departamentul de marketing si/sau vanzari al marcilor (site-urilor) membre EXELO TRAINING & DEVELOPMENT are acces la informatiile dumneavoastra de contact.

  Vom dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal tertilor numai in urmatoarele situatii:

  • in cazul in care tertul respectiv este angajat de EXELO TRAINING & DEVELOPMENT pentru a facilita, a mentine sau sustine sistemele CRM (de exemplu, pentru furnizarea de servicii de tehnologia informatiei si alte servicii de suport administrativ pentru operarea sistemelor CRM);
  • in cazul in care acest lucru este solicitat in mod explicit de dumneavoastra;
  • daca acest lucru este solicitat printr-o hotarare judecatoreasca sau orice alta cerinta legala sau de reglementare.
  1. Transferul international al datelor
   Sistemele CRM ale EXELO TRAINING & DEVELOPMENT sunt gazduite in centrele furnizorilor sistemelor CRM ale EXELO TRAINING & DEVELOPMENT din Europa si sunt accesibile la nivel global de toate marcile (site-urile) EXELO TRAINING & DEVELOPMENT.
   EXELO TRAINING & DEVELOPMENT va dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal numai catre terti care asigura un nivel adecvat de protectie a confidentialitatii.
  2. Pastrarea datelor
   Datele persoanelor de contact care nu au mai fost utilizate timp de 18 luni vor fi sterse din sistemele noastre CRM. Daca doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse din sistemele CRM sau daca doriti sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru activitati de marketing direct, va rugam sa ne trimiteti un e-mail prin intermediul contact@exelo.ro.
  3. Securitate
   EXELO TRAINING & DEVELOPMENT s-a angajat sa asigure faptul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt in siguranta. Pentru a preveni accesul sau divulgarea neautorizata a datelor, EXELO TRAINING & DEVELOPMENT dispune de masuri tehnice si organizatorice prin care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt in siguranta. Personalul EXELO TRAINING & DEVELOPMENT si tertii pe care EXELO TRAINING & DEVELOPMENT ii angajeaza pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt obligati sa respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra.
  4. Operarea datelor dumneavoastra cu caracter personal
   EXELO TRAINING & DEVELOPMENT nu va transfera datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti (cu exceptia oricaror parti externe mentionate in sectiunea 6 de mai sus), decat in cazul in care detinem permisiunea dumneavoastra in acest sens sau daca acest lucru este solicitat prin lege.
   Aveti dreptul legal de a solicita detalii cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le detine EXELO TRAINING & DEVELOPMENT.
   Pentru a confirma daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in sistemele noastre CRM sau pentru a accesa aceste date in sistemele CRM, va rugam sa contactati reprezentantul dumneavoastra EXELO TRAINING & DEVELOPMENT sau sa trimiteti un e-mail prin intermediul contact@exelo.ro.
  5. Rectificare, stergere, restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea datelor
   Pentru a confirma faptul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt corecte si actuale sau pentru a solicita rectificarea, stergerea, restrictionarea prelucrarii sau o copie portabila a acestora, puteti sa il contactati pe reprezentantul dumneavoastra EXELO TRAINING & DEVELOPMENT sau sa trimiteti un e-mail prin intermediul contact@exelo.ro.
  6. Contactati-ne
   Daca aveti intrebari sau preocupari suplimentare, va rugam sa contactati reprezentantul dumneavoastra EXELO TRAINING & DEVELOPMENT sau sa trimiteti un e-mail prin intermediul contact@exelo.ro.

   

  Pentru că te interesează certificarea Lean Six Sigma Black Belt, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
  Pentru că te interesează certificarea Lean Six Sigma Black Belt, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
  Pentru că te interesează certificarea CBAP®, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
  Pentru că te interesează certificarea CBAP®, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
  Pentru că mulți am fost surprinși de noua situație, un ghid cu recomandări privind comunicarea online poate fi de ajutor. Avem nevoie de coordonatele tale ca să ți-l trimitem.
  Pentru că mulți am fost surprinși de noua situație, un ghid cu recomandări privind comunicarea online poate fi de ajutor. Avem nevoie de coordonatele tale ca să ți-l trimitem.
  Pentru că te interesează certificarea PMP, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
  Pentru că te interesează certificarea PMP, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
  Organizează o simulare pentru echipa ta
  Organizează o simulare pentru echipa ta