CONSULTANȚĂ: "crearea de valoare pentru organizații, prin aplicarea cunoștințelor, a tehnicilor și a atuurilor pentru a îmbunătăți performanța. Acest lucru este realizat prin oferirea de consiliere obiectivă și/sau împlementarea soluțiilor de business."
Adaptat dupa FEACO (www.feaco.org)

Procesele sunt un subset al operațiunilor și sunt mijlocul prin care intrările sunt transformate în ieșiri. Interacțiunea și interdependențele dintre procese definesc complexitatea sistemului ­ deci și a gestionării operaționale a proceselor.
Pe cale de consecință, ameliorarea proceselor, introducerea lor și mentinerea lor sub control nu sunt simple deziderate, sunt condiția critică pentru supraviețuirea și succesul unei organizații.

După ani de experiență practică și zeci de misiuni în diferite organizații, suntem în măsură să oferim clienților noștri ajutorul de care au nevoie pentru a­și îmbunătăți procesele și să­i asistăm pe drumul lor spre excelență operațională.
Suntem calificați, suntem experimentați, suntem certificați dar mai ales suntem motivați de dorința de a face diferența în companiile cu care și pentru care lucrăm ­ partenerii noștri în drumul spre excelență.

Cursurile noastre