Alexandru Gheorghiță

Agency Manager Gefco

Curs bine pus la punct care ne-a scos la suprafață anumite temeri și ne-a ajutat să trecem peste ele.

Cristian Prisacariu

PMO Gefco

Un curs de două zile pe care l-am simțit ca și un pitch de 5 – 8 minute de T&D. O experiență plină de învățăminte pusă într-un cadru relaxat, academic, umor. Atmosfera a fost una extraordinară.

Adrian Zaharia

Manager Depozit Gefco

Stick to the point! Brilliant!

Petruț Alexandru

Head of business Analysis

O experiență foarte plăcută și folositoare, cursul pune accent atât pe dezvoltarea profesională cât și pe dezvoltarea la nivel personal, echilibrul foarte bun teorie – practică cât și experiența și deschiderea trainerilor fac din acest curs o experiență inedită.

Mariana Geancarau

Manager Departament

Ca de obicei, cursul EXELO nu a dezamăgit. Traineri interesanți, care îți demonstrează ce trebuie să îmbunătățești la tine în primul rând și cum acest proces impactează viața organizației.

Dana Dan-Codreanu

Auditor

Cursurile EXELO sunt deosebit de interesante și întotdeauna altfel. Iți pun probleme la care nu te gândești și te ajută să găsești soluții inedite.

Teodose Marian

Manager Audit intern

EXELO Training & Development oferă o paletă de cursuri adaptată nevoilor mele de dezvoltare profesională. Cursul, Gândire critică, rezolvarea problemelor și luarea a deciziilor ne-a provocat să-mi recunosc blocajele care afectează o rațiune sănătoasă. Standardele aplicabile gândirii critice oferă un cadru necesar aplicării acestui concept.

Livia Goleanu

Analist –ISTA

A fost un curs foarte interesant care m-a ajutat să înțeleg mai multe lucruri în ceea ce privește comunicarea. Am avut deosebita plăcere să-l cunosc pe trainerul acestui curs, Marian Staș care este un om minunat cu vădite calități umane.

Staiculescu Simona Dumitra

Project Manager

Am ales cursul în vederea pregătirii pentru certificarea PMP și consider că în urma modulului informația prezentată este mult mai bine structurată. Astfel că sunt foarte optimistă în privința certificării. În plus grupurile de procese au fost prezentate într-o manieră logică ce facilitează reținerea acesteia.

Florea Gabriel

IT Business Partner – HENEYWEL INTERNATIONAL SERVICES

O abordare sistematică și un real ajutor pentru clarificarea și înțelegerea conținutului materialului PMP Book. Trainerul aplecat spre nevoia cursantului atunci când anumite concepte/teorii nu au fost înțelese.

Chiruta Veronica

Ca și prima dată, a fost o experiență plăcută care s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. Mulțumesc EXELO! Mulțumesc Mircea!

Florea Lucian

IT Project Manager – OPTAROS

Un curs foarte detaliat prin care toată materia este parcursă o dată, presărat cu exemple din examen.

Crina Moldovan

Analist IT – SIEMENS

Mi-au plăcut foarte mult cursurile și aș participa la câte unul în fiecare lună. Sunt foarte utile, practice, axate pe probleme/soluții. Cu siguranță am învățat multe lucruri și le voi aplica pe viitor.

Vasile Andreea

Analist Achiziții – Medimfarm Ploiești

Am urmat acest curs sperând să îmi îmbunătățesc metodele de negociere. În schimb am avut surpriza ca pe lângă metode de negociere să descopăr multe alte beneficii – schimbarea unghiului de viziune, lărgirea perspectivelor, etc.

Poelinca Roxana

Logistic Specialist – Continental

Dintre toate trainingurile la care am participat acesta a fost cel mai productiv, atât din punctul de vedere al modului de predare cât și în ceea cea ce a privit interacțiunea cu trainerul Iustin Ivlev. Nu am mai întâlnit un om atât de pregătit.

Lugojan Anca

Supplier Logistic Specialist – Continental

Cursul a fost pe măsura așteptărilor. Ce mi-a plăcut cel mai mult au fost exemplele date de dl Iustin pentru a ne ajuta să înțelegem exact și modelul de învățare pentru examen ce este foarte util pentru mine.

Vasut Silviu Mihai

New Product Launch Manager – Continental

Experiența la acest curs a fost una foarte constructivă pentru dezvoltarea mea personală, abordarea tuturor etapelor de îmbunătățire a fost un lucru important pe care l-am învățat la acest curs. Voi recomanda mai departe echipa EXELO.

Opre Cristian

Maistru Principal

Un curs complet. Un trainer complet. Un deschizător de drumuri spre acele ”sweet fruits” dorite de mai toți. Am deprins un nou limbaj, un nou concept, un nou punct de vedere asupra proceselor existente.

Ianos Marius

Work Station Documentation Engineer – UACE

Curs foarte bine structurat cu multe exemple. Cursul a decurs fluid, cu interacțiune continuă între trainer – participant.

Farcas Maria

Manager program – UACE

Material didactic pus la punct, conține date relevante și explicații suficiente. Ca recomandare ar fi utilizarea exemplelor specifice industriei pentru care se predă cursul.

Pop Gheorghe

Director –UACE

Ca și manager de departament personal consider că un curs de Six Sigma te ajută să înțelegi metodologia necesară rezolvării diverselor probleme, pentru a putea susține diversele proiecte și a verifica variante multiple. Acest curs nu este sufiecient, ca și managerr dar îți  posibilitatea de a vedea diverse perspective utile în managementul proiectelor, resurselor și colegilor. Metoda de abordare a cursului este foarte importantă motiv pentru care țin să mulțumesc trainerului pentru profesionalism.

Berecki Dragoș

Coordonator navă –  DAMEN Galați

O experiență plăcută atât din punct de vedere al conținutului cât și al modului de livrare. Trainer carismatic, foarte bine informat, cu tehnică foarte bună de predare. Mulțumesc!

Neag Andrei

Inginer Mecanic – Continental

Am apreciat foarte mult profesionalismul lui Iustin în explicații din toate procesele.

Farago Andrei

Inginer Proiectant Mecanic  – Continental

Acest curs a venit ca o reîmprospătare a unor noțiuni de statistică, calitate. Predarea în limba română e un avantaj.

Mînzat Cristian

Inginer – Continental

Cursul a avut impact nu doar în parcurgerea instrumentelor, dar și în stabilirea, înțelegerea unui limbaj de specialitate.

Vlad Talpos

 Sef formație– Universal Alloy

Un curs bine structurat. Trainerul a dat dovadă de profesionalism acoperind pe parcursul acestui curs toate departamentele participante la curs, cu exemple concrete și explicite.

Corina Sebe

ITN Budget Control & Reporting Coordinator ORANGE

Modul de predare a fost plăcut, distractiv și m-a ajutat să înțeleg mai bine relațiile dintre activitățile profesionale și personale și managementul riscului. Am învățat lucruri noi și interesante. Recomand cu mult drag acest curs.

Dana Safciuc

ITN Project Portofolio Manager – ORANGE

Am fost plăcut impresionată de modul de prezentare a cursului menționat. Am avut norocul să avem un trainer pasionat de munca lui. Mi-aș fi dorit ca cursul să aibă loc pe parcursul mai multor zile întrucât este un curs cu multe informații.

Dima Daniela

Energy Trader – Vienna Energy Forza Naturala

În momentul începerii cursului nu am avut prea multe așteptări, însă după aceste trei zile mi s-a deschis apetitul pentru a aprofunda mai mult această arie. Cursul mi-a depățit cu mult așteptările și vreau să cred că am rămas cu destul de multe informații noi și folositoare. Vă îndemn cu căldură să urmați acest curs în special cu domnul Iustin. Veți înțelege după de ce am spus asta!

Predoiu Diana

Programator –Siemens

A fost un curs care-mi va rămâne întipărit în memorie. Atmosferă extraordinară, prietenoasă care nu și-a pierdut scopul fundamental. Super!

Bogdan Ungureanu

SIEMENS

Sunt perfecționist (nivelul mai catolic decât papa) și nu am nicio obiecție! Sincer am mult mai multă încredere în români/România după cursul acesta.

Virlici Zsolt

Analist IT- SIEMENS

Cursul a fost exact pe așteptările mele având un profesor profesionist și pasionat nu putea să iasă mai bine. Cursul m-a ajutat foarte mult și l-aș recomanda la toată lumea.

Antal Șteflea

Manager SA&C

Echilibru între teorie și practică. Este foarte bun, văzând unde și cum se aplică teoria în cadrul organizației din care fac parte îmi dă încredere că voi reuși să mă schimb.

Murar Bogdan

Analist serv IT –SIEMENS

Am rămas fără cuvinte și am receptat informații și soluții pentru ceea ce nu m-aș fi gândit că este nevoie în dezvoltarea mea..

Marc Maria Raluca

Tehnician TT –SIEMENS

Mi-ar face o plăcere deosebită să mai am parte la astfel de cursuri. Au fost trei zile superbe care nu am vrut să se termine. Bis, bis, bis.

Bucur Bădănoiu

Coordonator Departamentul Proiectare –  RCS – RDS

O treabă excelentă! Mi-a deschis noi cămăruțe din interior. M-a învățat cum să-mi fac ordine în gânduri, când vorbim despre a prezenta ceva.

Streloc Mădălina

Arh proiectant – DAAS

Un curs unde am învățat cum să parcurgem un proiect, cu toate etapele lui în vederea încheierii acestuia cu succes. Am învățat să organizăm timpul alocat pe proiect, să vedem în ansamblu, să comunicăm mai bine și să gestionăm o echipă și să o motivăm. Raluca a fost un trainer excelent. Carismatică și foarte răbdătoare cu fiecare dintre noi. Mulțumim!

Manu Ramona

Manager achiziții retail –DAAS

Participarea la cursurile organizate de EXELO este o reală plăcere. Apreciez în mod deosebit trainerii și conținuturile prezentate, materialele și suporturile de curs puse la dispoziție adaptate nevoilor noastre. Multumesc EXELO!

Ionescu Dragoș

Director Logistică – MEDA

Un curs bine organizat și structurat cu exemple practice utile și pertinente. Manualul a fost un ”plus” pentru curs l-a completat foarte bine și a fost binevenit.

Mihăilescu Cătălin

IT Manager – MEDA

Am fost plăcut surprins de inteligența, răbdarea și carisma trainerului. Cursul este unul SMART ce trebuie învățat. Mulțumesc!

Hobeanu Mihai

Director Calitate –MEDA

Curs bine structurat, bazat pe multe exemple practice.

Crețu Dan

Director Comercial – Termoficare Oradea

A manageria un proiect fără a avea cunoștințele de bază e ca și cum ai conduce o mașină fără școala de șoferi. Cu siguranță dacă aș fi făcut acest curs înainte proiectele implementate ar fi avut rezultate mult mai bune.

Ciuhan Ioana

Project Manager – RBC

Cursul m-a ajutat să conștientizez și să structurez cunoștințele dobândite în proiectele până la acest moment. Studiile de caz și exercițiile practice au ajutat la o mai corectă înțelegere a noțiunilor prezentate.

Stanciu Roxana

Manager Proiect RBC

Un curs care consolidează cunoștințele dobândite în activitatea profesională și completează bagajul de experiențe. Organizat impecabil și prezentat charismatic de Raluca.

Denis Conon

Team Leader – Telus International

Am asistat la unul dontre cursurile cele mai practice la care am participat până în prezent. Consider că am învățat foarte multe informații într-un timp foarte scurt într-un mod interactiv. Recomand acest curs dacă doriți să învățati într-un timp scurt, într-un mod interactiv.

Mușat Nicolae Valentin

Analist Planificare Proiecte Global – Timken

Cursul a fost excelent. Raluca a reușit prin modul de inter relaționare cu noi să ne facă să înțelegem foarte bine structurat subiectul abordat. Cursul a avut un tempo foarte bun reușind să ne țină mereu atenția și prinși în discuții. A meritat din plin.

Băncilă Arabela

Supply Planner – Timken

Am fost plăcut impresionată de trainerul cursului care a reușit printr-o împletire deosebită să îmbine parte teoretică cu ea practică, ușurându-mi asimilarea noilor informații.

Manole Denis

Inginer Proiectant – EXIMPROD GRUP

Prima experiență de acest gen la care am participat, sper să nu fie ultima. Sunteți o echipă minunată, adevărați profesioniști.

Visean Cosmin

Director Național Vânzări– MAXIGEL

O oportunitate excepțională de a afla lucruri cu aplicabilitate largă și imediată pentru cei ce doresc creșterea eficienței în domeniul în care activează.

Moisescu Beatrice

Call Center Manager – MAXIGEL

Recomand trainingul Management de Proiect susținut de către EXELO datorită informațiilor extrem de utile care pot crește reușita unui proiect prin urmarea și conștientizarea unor pași esențiali pe care adesea îi sărim

Armean Ana Maria

Business Analyst – BPM WAVE

Un curs foarte bine structurat și de asemenea bine planificat. Cu siguranță are un mare impact pozitiv asupra viitoarelor mele activități zilnice. Ceea ce am acumulat în aceste trei zile de curs mă va ajuta într-o viitoare strălucită carieră în acest domeniu.

Mustatea Adrian

Business Unit Manager – DAAS Impex SRL

Am paticipat la acest curs cu ideea de a găsi o formulă, un template excel, care să mă învețe să țin bugetele mai ușor sub control. Nu am primit o formulă magică, însă am înțeles concepte care le-aș fi învățat/deprins abia după ani de experiență. Așteptările mi-au fost depășite și sunt mult mai încrezător în ceea ce înseamnă execuția bugetară. Recomand cu căldură cursul bine documentat și mai ales foarte bine susținut de Daniela. Succes!

Păun Valentin

Coordonator Montaj – DAAS Impex SRL

Mulțumesc EXELO pentru informațiile oferite. Voi utiliza cele învățate în cadrul cursului pentru îmbunătățirea rezultatelor companiei în care acționez pentru creșterea calității serviciilor și satisfacerea clienților.

Lucica Popa

Controlor financiar– ISTA Romania SRL

Am înțeles mai bine importanța solicitării a cât mai multor informații din departamente și zone atunci când elaborezi bugetul firmei.

Paul Toth

RCS – RDS - Ran Design & TX& Optimisation Manager

Recomand acest curs tuturor care vor să afle care sunt pașii de început pentru a deveni un manager de succes.

Antal Șteflea

RCS – RDS - Manager SA&C

Echilibru între teorie și practică. Este foarte bun, văzând unde și cum se aplică teoria în cadrul organizației din care fac parte îmi dă încredere că voi reuși să mă schimb.

Andrei Botesteanu

Portfolio Manager

Am intrat în curs din curiozitate dar am dobândit repede curajul și ideea de a îmbunătăți alinierea dintre business și IT. Este genul de curs la care aș reveni mai departe în carieră. Mulțumesc!

Ignat Sorin

Mecanic senior

A fost o experiență interesantă și ne va ajuta foarte mult în profesia în care vom fi puși de șef echipă și ne va ajuta și în viața de zi cu zi este un curs constructiv pentru mine și mulțumesc pentru privilegiul pe care l-am avut.

Dumitrescu Constantin

– Mecanic Specialist –

Pentru mine a fost o noutate să aflu atât de multe lucruri legate de gândire. De câte feluri poate să fie. Mulțumesc pentru explicațiile foarte concrete care m-au făcut să înțeleg mult mai bine rolul pe care îl am în cadrul echipei.

Dumitru Gheorghiță

Mecanic – Team lead

Un curs care m-a făcut să fiu atent în toate convorbirile pe care le port cu alți interlocutori.

Andrieș Mihail

– CISO – BRD

Curs interesant ancorat în realitate și care dă viziune globală și de detaliu în implementarea și utilizarea în practică a metodologiei Agile.

Vintilă Simona

– Project Manager – BRD

În urma acestui curs doresc să aplic în echipa mea mare parte din metodologia și tool-urile prezentate cu o foarte bună experiență de către trainerul Ion Moldoveanu. Multumesc!

Bălan Cosmin

PMO - BRD

Un curs interesant, Ion a dat exemple la toate situațiile indicate de noi. Am practicat și diverse jocuri/strategii în cadrul cursului care te ajută să înțelegi mai bine din real life proiectele la care participi.

Cătălin Feldman

Șef birou- SC Electrica Furnizare

O prezentare bună a tuturor aspectelor menționate în suportul de curs.

Sebastian Lungu

Agent specialist vânzări

Electrica furnizare

O experiență plăcută, acumulare de cunoștințe, prezentare plăcută, discuții constructive, exemple concludente;

Bogdan Butnar

Șef Serviciu Coordonare Oficii Comerciale 0 Electrica furnizare

AFEE Brașov

Experiența a fost un pozitivă am învățat multe lucruri noi.

Nicolae Alexandru

Manager Proiect

Alegerea trainerului a fost foarte inspirată având în vedere experiența în domeniul ingineriei energetice/instalațiilor, fapt care a facilitat exemplificarea pe înțelesul participanților.

Oana Diaconu

Ca Manager al Departamentelor: Portofoliu de Proiecte, Management de Proiect si Analiza de Business si initiator al programului de instruire la nivel de organizatie, imi exprim multumirea privind programul de training derulat, program acoperind temele Management de Proiect si Analiza de Business. Trainerii EXELO au evaluat corect si au constientizat nevoile noastre mai bine decat alti furnizori cu care am lucrat. Am apreciat efortul depus pentru studierea exemplelor, metodologiei si particularitatilor noastre, astfel incat explicatiile prezentate pe durata sesiunilor sa aiba aplicabilitate imediata. Asteptam cu maxim interes alte instruiri!

Mihaela Braga

Firma EXELO ne-a oferit sprijinul în alegerea celor mai bune soluţii pentru solicitările noastre punctuale legate de instruirea angajaţilor, buna calitate, modul operativ şi prompt de onorare a diverselor solicitări, ne-a determinat să apelăm întotdeauna cu încredere şi prin urmare recomand firma EXELO Training&Development pentru programele de dezvoltare individuală, de echipă şi organizaţionale.

Andreea Brahastianu

Pentru noi, compania EXELO reprezintă mai mult decât un furnizor de training, membrii acestei echipe fiind de fapt consultanţi dispuşi să contribuie cu valoare adăugată înainte, în timpul și după fiecare program de training, dând dovadă de un adevărat profesionalism.

Radu Tuns

După mine sunt două tipuri de cursuri, acelea la care după aproximativ 20 de minute te uiţi prin sală, citeşti mailuri, vorbeşti cu colegii în stânga şi în dreapta sau faci orice să treacă timpul, şi sunt acele cursuri la care atât eşti de captivat şi de prins că nici nu iţi dai seama când au trecute orele şi cursul este gata. Consider, bazat pe experienţa avută, că EXELO se califică în a doua categorie de cursuri descrisă mai sus.

Dana Bodea

În urma trainingurilor dedicate, am utilizat în proiectele noastre cunoștințele practice dobândite de angajații noștri care s-au axat pe identificarea capacităților de coordonare a resurselor interne  implicate în proiecte, contribuind astfel la atingerea obiectivelor strategice ale companiei. Am apreciat îndeosebi faptul că EXELO a demonstrat abilități excelente de training, dând dovadă de abilități superioare de aplicare a cunoștințelor teoretice, transpunându-le în realitatea businessului nostru. Ca urmare a rezultatelelor obținute de angajații ce au beneficiat de trainingurile cu Doamna Cimpea Raluca, recomandăm cu tărie serviciile EXELO.

Mustatea Adrian

Manager operațiuni piețe externe

DAAS 

Un curs bine structurat și excelent susținut de d-na Cîmpea. Deși am participat la un curs similar cu câțiva ani în urmă, am descoperit o nouă viziune în ceea ce privește managementul de proiect.

Mihai Dinculescu

Director Marketing – MEDA

Un curs practic pentru managerii care dezvoltă proiecte. Trainerul este deosebit, cu metodă bună de învățare și cu exemple din practică.

Ioana Maria Molnar

Project Manager

Pentru procesul decizional – o redescoperire a noțiunilor teoretice și importanța lor, o redescoperire de sine și a necunoașterii, mi-a redeschis apetitul pentru cunoaștere. Pentru simulatorul de business – mi-a demonstrat cum panica și dezorganizarea și lipsa gândirii raționale influențează un rezultat.

Mihaela Braga

HR Business Partner

Firma EXELO ne-a oferit sprijinul în alegerea celor mai bune soluţii pentru solicitările noastre punctuale legate de instruirea angajaţilor, buna calitate, modul operativ şi prompt de onorare a diverselor solicitări, ne-a determinat să apelăm întotdeauna cu încredere şi prin urmare recomand firma EXELO Training&Development pentru programele de dezvoltare individuală, de echipă şi organizaţionale.

Andreea Brahastianu

Internal Communication & CSR Manager

Pentru noi, compania EXELO reprezintă mai mult decât un furnizor de training , membrii acestei echipe fiind de fapt consultanţi dispuşi să contribuie cu valoare adăugată înainte, în timpul și după fiecare program de training, dând dovadă de un adevărat professionalism.

Adrian Mustățea

Business Unit Manager

Un curs bine structurat și excelent susținut de d-na Cîmpea. Deși am participat la un curs similar cu câțiva ani în urmă, am descoperit o nouă viziune în ceea ce privește managementul de proiect.
eximprod

Vasile Radu

Director Dezvoltare

Raluca are o personalitate deosebită de  comunicare, experiență vastă, capacitate de înțelegere și adaptare. Cursul, deși doar de o zi a fost o experiență utilă, plăcută și preponderent captivantă.
timken

Nicolae Valentin Mușat

Senior Global Supply Planning Analyst

Cursul a fost excelent. Raluca a reușit prin modul de inter relaționare cu noi să ne facă să înțelegem foarte bine structurat subiectul abordat. Cursul a avut un tempo foarte bun reușind să ne țină mereu atenția și prinși în discuții. A meritat din plin.
JTI

Silvia Poiată

New Product Development Specialist

Este un curs pe care îl recomand cu încredere care te ajută să înveți să ai o privire de ansamblu, înveți să lucrezi standardizat și să fii disciplinat.
Alpha Bank

Daniela Axente

Head of Cards Back Office Desk

O experiență utilă și plăcută, din care am învățat ce înseamnă managementul de proiect cum și ce să aplic din acest concept atât în plan profesional cât și în plan personal.
CEZ

Elena Alina Vlasa

Manager de Proiect

Experiență inedită, multe exemple practice, explicații exacte și atitudine degajată.

optaros

Iulian-Silviu Niță

VP, Head of PMO

Am avut placerea de a lucra cu EXELO in cadrul proiectelor de dezvoltare ale echipei pe teme ca management de proiect si colaborarea in echipa. Inca de la inceputul colaborarii, trainerii EXELO s-au manifestat ca si profesionisti, cautand sa inteleaga in detaliu nevoile de dezvoltare ale echipei si construind mai multe optiuni de programe de dezvoltare. Acest lucru ne-a permis sa alegem varianta care aducea cea mai multa valoare adaugata in contextul dat. Ulterior, in livrare, trainerii au dovedit abilitati avansate de instruire, potentand modelele teoretice prin exemple reale si sublinierea aspectelor de interes major. Ei au adaptat strategiile de prezentare, pentru a mentine interesul participantilor, dar si pentru a se incadra in constrangerile de timp. Pana la finalul sesiunilor de instruire, trainerii au gestionat procesul de transmitere al cunostintelor, pentru a permite cresterea performantei echipei, dar si obtinerea certificarilor dorite. Sunt foarte multumit de colaborarea cu EXELO si recomand compania ca partener in initiative de dezvoltare in domeniul Managementului de Proiect.
NN

Dragoș Ciulinaru

HR Business Partnet, NN

NN a colaborat cu EXELO, pentru crearea, adaptarea si livrarea unui program de dezvoltare pentru Echipa Project Management Office. Nevoia specifica se referea la abilitati de comunicare si managementul colaboratorilor pentru toti managerii de proiect. Implicarea EXELO a cuprins atat procesul de evaluare, cat si cel de livrare a solutiei. Dupa livrare, nivelul de satisfactie al participantilor a fost ridicat, trainerul EXELO participand inclusiv la activitati ulterioare de suport pentru proiectarea noilor abilitati in activitatea curenta. EXELO s-a dovedit un partener solid, oferind seriozitate, profesionalism si determinare pentru solutii optimizate de dezvoltare la nivel individual si organizational.
Pentru că mulți am fost surprinși de noua situație, un ghid cu recomandări privind comunicarea online poate fi de ajutor. Avem nevoie de coordonatele tale ca să ți-l trimitem.
Pentru că mulți am fost surprinși de noua situație, un ghid cu recomandări privind comunicarea online poate fi de ajutor. Avem nevoie de coordonatele tale ca să ți-l trimitem.
Pentru că te interesează certificarea PMP, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
Pentru că te interesează certificarea PMP, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
Organizează o simulare pentru echipa ta
Organizează o simulare pentru echipa ta