D.I.S.C. program atelier:
22 iunie, 29 iunie, 17.00-19.00. Număr locuri: 12.
Trainer: Raluca Cîmpea
2020/06/22 17:00:00
Sat 30

Train the online trainers

May 29 @ 09:00 - June 6 @ 11:30
Jun 15

PMP Exam Prep

June 15 @ 17:00 - June 25 @ 21:00
Jun 16

Management de proiect Fundamente- Virtual Classroom

June 16 @ 09:00 - July 2 @ 12:30
Jun 24

Agile Foundation

June 24 @ 10:30 - 13:30
Jun 30

Elicitarea cerințelor și Evaluarea Soluției

June 30 @ 16:00 - July 30 @ 19:00

Descoperă-ți Personalitatea

Te cunoști pe tine              Îi cunoști pe colegii tăi                Începi schimbarea
Îți descoperi punctele                  Înţelegi                            Îmbunătățești eficiența
tari și potențialul                  comportamentul                            personală   și
de dezvoltare                        lor și diferențele                    colaborarea în echipă

Descărcați prezentarea detaliată:

Raluca Cîmpea

Cum lucrăm în acest atelier virtual

O ABORDARE INTERACTIVĂ A D.I.S.C.

Acest atelier este virtual.
Tot conținutul programului este livrat într-o manieră extrem de interactivă.
În fiecare sesiune este alocat timp pentru a câștiga experiență practică și veți primi un feedback de la colegi și trainer.
În plus, pentru practicarea abilităților, grupul în sine servește ca un grup de învățare, pentru a experimenta aici și acum modul în care se construiește încrederea în echipă.
Vom reflecta asupra dinamicii de grup și asupra dezvoltării echipei pe parcursul celor 2 sesiuni, timp de 2 săptămâni.
Pentru a ne asigura că fiecare sesiune va fi interactivă și captivantă, numărul de participanți în fiecare grupă va fi de maxim 12.

Sesiunea 1
Imaginea de sine. Modelul Marston
Profil comportamental
completare chestionar on line
Înțelegerea dimensiunilor comportamentale
Semnificația graficelor

Sesiunea 2
Recapitulare
Secvente video – identificare stiluri
Dezvoltarea strategiilor pentru succes
Să înțelegem combinațiile DISC
Plan de acțiune

Raluca Cîmpea
MBA,  ACC, LSSGB

Cu o experientă profesională de peste 25 de ani, Raluca este Senior Trainer&Coach. Complexa ei experiență combină cunoștințele teoretice certificate prin diplomele profesionale  cu cele practice. Raluca Cîmpea a activat 24 ani ca Manager de Proiect, Director Program, Director Operațional, Director Scoală de Business și peste 16 ani ca Senior Trainer, Consultant. Articolele sale profesionale au fost publicate în Capital, e-Week, Cariere. A condus timp de 5 ani proiecte ale Băncii Europene de Invesții în România și ale Băncii Consiliului Europei, a lucrat pentru ONU timp de 2 ani.

Raluca Cîmpea este partener fondator EXELO Training&Development, Coach certificat internațional (ACC by ICF), trainer certificat Global Knowledge, trainer certificat Persolog DISC, trainer certificate model Time Management – persolog gmbh,  trainer asociat Demos Germania, Demos Pragoeduca Cehia și Hemsley Fraser – UK, trainer certificate SimȚeam – Ungaria, certificat instrumente GPI, trainer certificat 360 Leadership assesment

Cunoștințele Ralucăi Cîmpea sunt certificate de diplome emise de prestigioase instituții în domeniu : MBA – obținut la Open University Business School – UK, Diplomă Profesională în Management cu Distincție – obținută la Open University Business School – UK, Certificat Profesional în Management — Open University Business School – UK, Yale Business School – Negotiation,Coaching- Metasystem Coaching Institute,& Coachindipity, Coaching & NLPt  – acreditated by EANLPt și European Coaching Federation – EuCF., Manager de Proiect Certificat de către Computing for Commerce & Industry – UK, LSS Green BELT IASSC, , Negocierea contractelor internaționale – Ramboll Danemarca, Associate Certified Coach – Internațional Coaching Federation ( ICF), D.I.S.C.

Crina Moldovan

Analist IT – SIEMENS

Mi-au plăcut foarte mult cursurile și aș participa la câte unul în fiecare lună. Sunt foarte utile, practice, axate pe probleme/soluții. Cu siguranță am învățat multe lucruri și le voi aplica pe viitor.

Cere detalii curs

Pentru că mulți am fost surprinși de noua situație, un ghid cu recomandări privind comunicarea online poate fi de ajutor. Avem nevoie de coordonatele tale ca să ți-l trimitem.
Pentru că mulți am fost surprinși de noua situație, un ghid cu recomandări privind comunicarea online poate fi de ajutor. Avem nevoie de coordonatele tale ca să ți-l trimitem.
Pentru că te interesează certificarea PMP, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
Pentru că te interesează certificarea PMP, îți putem trimite un test cu 30 de întrebări care să te ajute să îți faci o idee despre tipul de examen, conceptele abordate și microlimbajul specific.
Organizează o simulare pentru echipa ta
Organizează o simulare pentru echipa ta